الخميس، 25 فبراير 2016

كيفية عمل سمك سلمون بسيط

طريقة تحضير سمك سلمون بسيط

شريحة سمك سالمون 
ملح وفلفل
عصير ليمونة كبيرة
روز ماري معلقة
زعتر معلقة
ثوم بودر معلقة 

معلقة خل ابيض
اخلطي كل التوابل مع بعض كويس جدا
وقطعي شريحة السلامون لنصفين لو هي كبيرة
تبلي فيها السالمون ربع ساعة
سخني الفرن وهاتي صاج وعليه ورق زبدة مهم جدا ورق زبدة لانه السالمون مابيتحمل الحرارة ادهني ورق الزبدة بشوية زيت زيتون ورصي شرايح السالمون على ظهرها كي تكون الجلد ملامس للورق الزبدة 180 لمدة ربع ساعة على الرف الاوسط واوعي تقلبيه هو هيستوي كدا وبالف هنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق